Cuma Sohbetleri Kanal 7 29 nisan 2016

-Reklamlar-


Muhsin Bay’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı Cuma Sohbetleri’nde bu hafta İslam’ın çalışma ahlakı ve helal kazanca verdiği önemden konuşulacak.
İslamiyet’e uygun yaşamanın ipuçlarının paylaşıldığı ve Cuma günlerinin feyzini ekrana taşıyan programda bu hafta, çalışmanın ibadet sayıldığı Müslümanlıkta; helal kazancın bereketi, Hz. Muhammed’in çalışma konusunda verdiği tavsiyeler anlatılacak. Bunun yanında, işveren ve çalışan arasındaki müşterek noktalar ve ilişkiler dini boyutta değerlendirilecek.

Programda ayrıca, ‘’Hz. Muhammed dilenmeyi doğru buluyor muydu? Çocuğun süt annesine karşı görevi nedir?  İslam’a göre haram olan isteklerden dolayı nikah düşer mi? İslam’ın yasakladığı ilişkinin dinen kefareti var mıdır? Mirasçıların, mirastan mahrum edilmesinin dini hükmü nedir? Erkek ibadetini yerine getirmeyen eşinden boşanabilir mi?‘’ gibi merak edilen sorular cevaplanacak.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın katılımı ve ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09.45’de canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…

 Son bölümü izle
-Reklamlar-
Cuma Sohbetleri Kanal 7 29 nisan 2016 Cuma Sohbetleri Kanal 7 29 nisan 2016 Reviewed by Unknown on 23:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam