Göç Zamanı 11. Bölüm 9 Nisan 2016

-Reklamlar-

göç zamanı ile ilgili görsel sonucu


Göç Zamanı 11. Bölüm 9 Nisan 2016 Cumartesi

Göç Zamanı dizisi her cumartesi Star Tv ekranlarında yayınlanan ve merakla beklenen harika bir dizi haline gelmiştir. Göç Zamanı 9 Nisan 2016 akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cennet’in için bir umut ışığı var artık. Kendi küçük lokantasında yeni ve güzel bir hayata adım atmak üzere. Yılmaz’ın beklenmedik hediyesi karşısından şaşkına dönen Cennet; bu konuyu konuşmak için gittiğinde, yanlış zamandan ve yanlış yerde olmanın bedelini ödemek zorunda kalıyor. 

Handan, Yılmaz ve sevdiklerinin etrafındaki çemberi iyice daraltırken, Yılmaz ve Artem de Hande’nin intikamını almak için saldıran bu gizemli ablaya adım adım yaklaşıyorlar. 

Zümrüt ve Yusuf doludizgin bir aşkın en büyük adımını beraber atıyorlar. Annesini tehlikeden uzak tutmak için çırpınan Demir’in bu durumdan şimdilik haberi yok. Sevgi’nin boşanma davası açması ve Yılmaz’ı bir valize kapıya koyması dengeleri tamamen bozuyor. 

Artem ve Leyla beş yıllık bir küslüğü bitirmek üzereler. Leyla, suçladığı babasının hiç bilmediği bir yönüyle karşılaşıyor.    
-Reklamlar-
Göç Zamanı 11. Bölüm 9 Nisan 2016 Göç Zamanı 11. Bölüm 9 Nisan 2016 Reviewed by Admin on 02:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam