Kara Sevda 26.Bölüm Fragmanı Star tv

-Reklamlar-



Kara Sevda 26.Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda Son Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda Yeni Bölüm Fragmanı İzle,Kara Sevda 26.Bölüm Özeti,Kara Sevda 26.Bölüm Tanıtımı İzle,Kara Sevda Gelecek Haftaki fragmanı İzle,Kara Sevda Bu Hafta Neler Olacak 



Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği Kara Sevda; uzak dünyaların insanları Kemal ile Nihan'ın  mucizevi aşk hikayesini konu alıyor.

 Kara Sevda 25.Bölüm Özeti:
Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emir'i terk etmekte kararlıdır. Kemal'le birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihan'a mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozan'ın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihan'ı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemal'le arasındaki ipler de iyice gerilir.

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufan'ı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemal'e hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemal'in ailesine uzanacaktır.

Nihan'ın Emir'den boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihan'a kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emir'e yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynep'i görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emir'i kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehime'nin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır. 

  Kara Sevda Genel Özeti:
Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olmuştur.
Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar.

Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...

-Reklamlar-
Kara Sevda 26.Bölüm Fragmanı Star tv Kara Sevda 26.Bölüm Fragmanı Star tv Reviewed by Unknown on 18:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam