Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Tecavüz Haberi

-Reklamlar-
Habertürk adlı yayıncıdan haber gundem için hikaye resmi

Kocaeli'nin Körfez

15 yaşındaki tecavüz mağduru kız çocuğundan haber yok


Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, tecavüze uğradıktan sonra hamile kalan ve kürtajla bebeği alınan lise öğrencisi K.A'dan haber alınamıyor. Yaşananlar ise tecavüz zanlısının eşinin, olayı K.A.'nın ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı

Kocaleli'nin Körfez İlçesi'nde 16 yaşındaki K.A. halasının oğlu olan evli 2 çocuk babası 29 yaşındaki F.B. ve 16 yaşındaki B.Y.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Halasının oğlundan hamile kaldığı belirtilen K.A. kürtaj olurken, savcılık 16 yaşındaki K.A.'nın kendi isteğiyle birlikte olduğunu belirterek şikayetçi olmaması üzerine F.B. ve B.Y. hakkında kovuşturma yapılmasına gerek görmedi. 16 yaşındaki K.A. ile F.B. kayıplara karıştı.
Körfez Kalburcu Mahallesi'nde oturan, 11'nci sınıf öğrencisi K.A. geçen Ekim ayında halasının oğlu F.B.'nin tecavüzüne uğradı. 4 aylık hamile olan K.A. geçen Şubat ayında kürtaj oldu. Körfez Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ifade veren K.A. halasının oğlu ile Yarımca sahilinde aracın içerisinde kendi isteğiyle birlikte olduğunu ve hamile kaldığını, ayrıca 1-1.5 yıl önce arkadaşı B.Y.'nin tecavüzüne uğradığını iddia ederken, şikayetçi olmadı. K.A.'nın anne ve babası ise, şikayetçi oldu.
F.B. ifadesinde, açtığı boşanma davasının sonuçlanma aşamasına geldiğini, sevgilisi olduğunu belirttiği K.A. ile ilişkiye girdiklerini söyledi. B.Y. ise K.A. ile birlikte olmadığını iddia etti.
Savcılık, reşit olmayan kızla ilişkiye giren F.B. hakkında, "Reşit olmayan ile cinsel ilişki suçunu oluşturduğu, bu suçun soruşturulmasının ve kovuşturulmasının suçtan zarar gören mağdurun şikayetine tabi suçlardan olduğu anlaşılmakla, şüpheli hakkında kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına, B.Y.'nin üzerine atılı 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçunu işlediğine dair mağdurun soyut ve hayatın olağan akışına uymayan iddiası dışında kamu davası açmaya yeterli delil elde edilmediğinden hakkında kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına" kararını verdi.
K.A. bu olayın ardından kayıplara karışırken, babası Necmettin Aktaş kızının F.B. ile kaçtığını iddia ederek, Körfez Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, yurt dışına kaçma ihtimaline karşı da önlem alınmasını istedi. Kızının 10 Mart tarihinden itibaren kayıp olduğunu anlatan Necmettin Aktaş, şöyle devam etti:
-Reklamlar-
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Tecavüz Haberi Kocaeli'nin Körfez  ilçesinde Tecavüz Haberi Reviewed by Unknown on 20:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam