Bodrum Lisesi Dizisi Dilan Cicek Deniz Kimdir Resimleri Biyografisi

-Reklamlar-
 

 Bodrum Lisesi Dilan Cicek Deniz Kimdir Nerelidir Biyografisi

2014 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey güzellik yarışmasında katılan ve bu yarışmada ikinci olan Dilan Çiçek Deniz, oyuncu olma isteğinden dolayı bu alana yönelmiş ve kendini yetiştirmeye başlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide Ebru karakterine hayat veren ve 6 Temmuz 2015 tarihinde STAR TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yaz dizisinde dört yakın arkadaştan birisini canlandırıyor.
1995 tarihinde Sivas’ta doğan baba tarafı Sivaslı anne tarafı ise Nevşehirli olan Dilan Çiçek Deniz, bir dönem burada eğitim aldıktan sonra üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Çeşme Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulunda eğitim almaya başlamıştır. Henüz çok genç yaşta iken tiyatro ve müziğe ilgi duyan oyuncu 15 yaşında şiir kitabını çıkarmıştır.

Ailesi ile yakın ilişkilere sahip olan ve özellikle doğaya karşı bir zaafı bulunan Dilan Çiçek Deniz, en sevdiği şeyin doğa yürüyüşleri yapmak olduğunu dile getirmektedir. 15 yaşında modelliğe de başlayan oyuncu modellik ve oyunculuk kariyerini birlikte götürmektedir. Bugün, yeni başlayan dizi ile çıkış yapan Deniz, gelecekte iddialı isimlerden biri olacak gibi görünüyor.

 Yaş: 19
Boy: 1.77
Doğum Yeri: Sivas
Eğitimi: Ege Üniversitesi – Turizm Rehberliği Bölümü
Mesleği: Oyuncu – Model

 Dilan Cicek Deniz Resimleri:



-Reklamlar-
Bodrum Lisesi Dizisi Dilan Cicek Deniz Kimdir Resimleri Biyografisi Bodrum Lisesi Dizisi Dilan Cicek Deniz Kimdir Resimleri Biyografisi Reviewed by Unknown on 21:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam