Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi oyuncuları kimler

-Reklamlar-

 Çağatay Ulusoy’un partneri Farah Zeynep Abdullah oldu.

Ay Yapım’ın yeni ve iddialı dizisi için Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu!

Senaristliğini Ertan Kurtulan’ın yapacağı, yönetmenliğini net olmamakla birlikte Ali Bilgin’in yapacağı dizinin erkek başrolü için Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağlanmıştı. Merakla beklenen dizinin ilk kadın partneri ise Farah Zeynep Abdullah oldu.

Bu arada dizinin ikinci kadın başrol oyuncusu için ise Nilay Cafer’in ismi geçiyor. Nilay Cafer’in de dizide rol alacağı söylentileri Twitter’da kısa sürede TT oldu ve ikiliyi en çok konuşulanlar arasına soktu.
Farah Zeynep Abdullah ve Çağatay Ulusoy’lu yeni dizinin kanalı ve ismi de henüz belli değil.


 Farah Zeynep Abdullah Kimdir Biyografisi Resimleri:

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz yıllarda oynadığı Öyle Bir Geçer Zamanki karakteri ile dizi dünyasına girdi. Bu dizide Aylin karakterini canlandırdı.

Arap bir baba ve Boşnak bir babadan dünyaya gelen oyuncu eğitiminin bir kısmını İngiltere'de gördü. Şu an oyunculuk yaptığı için eğitimine ara vermek zorunda kaldı.

Uzun bir dönem Eser Yenenler ile birliktelik yaşayan oyuncu geçtiğimiz senenin sonlarında ilişkisini bitirmişti.

Yılmaz Erdoğan'ın iki şairin hikayesini anlattığı Kelebeğin Rüyası filmiyle beyaz perdeye de merhaba diyen oyuncu en son olarak Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaşmakta.

 







-Reklamlar-
Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi oyuncuları kimler Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi oyuncuları kimler Reviewed by Unknown on 18:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam