Evleneceksen gel 24 mayıs

-Reklamlar-

Evleneceksen gel bugünkü bölümü izle, star tv canlı yayını evleneceksen gel 24 mayıs 2016 izle, yada yayın tekrarını izle evleneceksen gel son bölümü izle Evleneceksen gel  25 mayıs 2016

25 Mayıs 2016 evleneceksen gel bugünkü programı evleneceksen gel evleneceksen gel 25 Mayıs 2016 geniş özeti izle evleneceksen gel 25 Mayıs tekrar izle evleneceksen gel 25.05.2016 tekrarı izle

Uğur Aslan ve Seda Sayan tarafından Star Tv’de sunulan Evleneceksen Gel programı, başvuruda bulunan adayları evlendirme konseptinde hareket eden bir programdır.
Ekranların en sıcak programı tanıtımıyla izleyicinin beğenisine sunulan Evleneceksen Gel, diğer tüm evlilik programlarından farklı olarak genellikle geniş katılımcıların birbirlerine talip olması konseptini taşıyor.


İki ayrı eve yerleştirilen kadın ve erkek yarışmacılar için ev sohbetlerinin görüntülendiği programda ayrıca, katılımcılar birbirleri hakkında yorumlarda yapıyorlar. Kavganın eksik olmadığı programda nişanlanan, nişan atan katılımcılar kadar evlenenler de bulunuyor. Değişik ve eğlenceli bir konsepte sahip programda 5 ayda 11 çift evlendirilmiş. Hafta içi her gün ekranlara gelen program 170 bölümün üzerinde yayınlandı.
-Reklamlar-
Evleneceksen gel 24 mayıs Evleneceksen gel 24 mayıs Reviewed by Unknown on 13:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam