Gündüz Gece 21 mayıs

-Reklamlar-

Gündüz Gece  bugünkü bölümü kanal 7 canlı yayını izle Gündüz Gece  programı her hafta  farklı bir şehre gidip  yöremizi tanıtır. Gündüz Gece  Son bölümü izle,Gündüz Gece  21 mayıs 2016  izle

Gündüz Gece 21 Mayıs 2016 Özeti:

Anadolu kültürünü tüm yönleriyle ekrana taşıyan Gündüz Gece’nin bu haftaki durağı yıllar boyu birçok medeniyetin yaşadığı ve Osmanlının izlerini günümüze kadar koruyan Bolu’nun Göynük ilçesi olacak.
Halk müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece bu hafta, Anadolu’da Türk yaşamını ve kültürünü en güzel şekilde yansıtan Göynük ziyaret edilecek.

 Arnavut kaldırımlı dar sokakları ile kasabanın içinden geçen derelerin muhteşem manzarası ve tabiatı ekranlara gelecek.  Günümüzde butik otel olarak kullanılan en az 150 yıllık konaklarda, hala yaşatılan Osmanlı gelenekleri ve adetleri gösterilecek. Ayrıca Kürşat, aşçıları ile ünlü Bolu’nun lezzetli yemeklerinden; güveçte sarma, bombay fasulyesi ve keşli cevizli eriştenin yapımını ve püf noktalarını Göynüklü Ustaların sunumuyla ekrana taşıyacak.
 
-Reklamlar-
Gündüz Gece 21 mayıs Gündüz Gece 21 mayıs Reviewed by Unknown on 08:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam