Hayatta Her şey var 27 mayıs 2016

-Reklamlar-

Hayatta Her şey var  27 mayıs, hayatta herşey var son bölüm izle,Hayatta Her şey var  bugünkü bölüm izle Beyaz tv canlı yayını olan nur viral ile Bugünkü burç yorumunuzu öğrenin 27 mayıs 2016 burç yorumları
Beyaz Tv’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı hafta içi her gün 11.00’da izleyici karşısına çıkmaktadır. Sunuculuğunu Nur Viral’in üstlendiği program, Astroloji, Sağlık, Aşk, Güzellik, Psikoloji, Din ve daha birçok konuda uzman konuklarıyla izleyiciyle buluşuyor. http://haberdegundem.blogspot.com  alıntıdır.
Aktüel programlar arasında yer alan Hayatta Her Şey Var, hayata dair her şeyi program konusu olarak belirlerken, her bölümünde farklı konuları işliyor. Pek çok uzmanın katıldığı program Beyaz Tv ekranlarının en önemli programlarından bir tanesidir. Ahmet Maranki, Nuray Sayarı gibi konukların düzenli olarak katıldığı ve konularında sohbetler yapıldığı bir programdır.


İzleyici katılımları ve yorumları da yapılan program özellikle kadın izleyici kitlesini hedef almaktadır. Pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları sunan Nur Viral’in incelikli sununlarıyla Hayatta Her Şey Var ilgi çekici programlardan bir tanesi olmayı başarıyor.
-Reklamlar-
Hayatta Her şey var 27 mayıs 2016 Hayatta Her şey var 27 mayıs 2016 Reviewed by Unknown on 21:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam