Müge anlı ile tatlı sert 25 mayıs 2016

-Reklamlar-
Müge anlı ile tatlı sert  Bugünkü bölümü izle atv canlı yayını Müge anlı ile tatlı sert  programı sakın kaçırma benden söylemesi. Müge anlı ile tatlı sert  25 mayıs 2016 tarihli yayın tekrarını izle.
Yüksek lisansını Kadir Has üniversitesinde hukuk bölümünde yapan Müge Anlı, Marmara Ün. İletişim fakültesi mezunudur. Televizyon kariyerine magazin programı sunarak başlayan Müge Anlı, Şenay Düdek’le birlikte yaptıkları Dobra Dobra programıyla tanındı.

Kanal D de yaptığı program sırasında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Bir sene Şenay Düdek’le çalışan Müge Anlı sonraki sezon programa Pakize Suda’yla devam etti. Magazin programlarındaki sunuculuk deneyimini ATV’de yayınlanan Müge Anlı’yla Tatlı Sert programıyla sonlandıran sunucu, kayıpların aranarak bulunduğu bu yeni programını yapmaya başladı.
Kaybettiği yakınlarını bulmak isteyen kişileri programına konuk eden Müge Anlı, katili belli olmayan cinayetleri de programında çözmeye başladı. Müge Anlı bulamazsa kimse bulamaz, dedirtecek kadar programında başarılı bir grafik sergileyen Müge Anlı daha uzun yıllar bu programı yapacak gibi gözüküyor.

-Reklamlar-
Müge anlı ile tatlı sert 25 mayıs 2016 Müge anlı ile tatlı sert 25 mayıs 2016 Reviewed by Unknown on 09:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam