Zuhal Topal Birkan ve sevgi Videoları izle

-Reklamlar-

Zuhal Topal'da Birkan ve Sevgi'nin yatak görüntüleri ortaya çıktı

İzdivaç yarışmacılarının özel görüntüleri sızdırıldı! Zuhal Topal'la'nın iki favori adayı Birkan ve Sevgi kısa süre önce ilişki yaşamaya başlamıştı. Film gibi başlayan aşkları ile herkesi kendilerine hayran bırakan Sevgi ve Birkan’ın daha önceden sevgili olduğu iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. İşte Sevgi Birkan'ın o özel görüntüleri..

Ekranın iddalı izdivaç yarışmalarından "Zuhal Topal'la"nın iki  adayı Birkan ile Sevgi, kısa süre önce ilişki yaşamaya başlamıştı. Sürekli ayrılıp barışan ikilinin, özel görüntüleri de ortaya çıktı.
Zuhal Topal'ın sunduğu programda tanıştıkları söylenen ve birbirlerinden garip istekleri bulunarak dikkatleri üzerine çeken çiftin, fotoğrafları bir internet sitesi üzerinden sızdırıldı. Birkan'ın sürekli köyde yaşarım, annem gibi karım olsun, ben köy çocuğuyum açıklamalarının ardından Sevgi'nin de kıyafet tutumunu değiştirmesi çiftin eleştirilmesine neden olmuştu.
Fotoğrafları basına sıza ikilinin bundan sonraki süreci nasıl yönetecekleri ise henüz belirsizliğini koruyor. Bir internet sitesine satılan görüntülerin çiftin telefonları ile çekildiği de net şekilde görülüyor.



-Reklamlar-
Zuhal Topal Birkan ve sevgi Videoları izle Zuhal Topal Birkan ve sevgi Videoları izle Reviewed by Unknown on 08:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam