Para Odası Kim Sunuyor Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda

-Reklamlar-


KANAL D’NİN KAZANDIRAN YARIŞMA PROGRAMI PARA ODASI BAŞLIYOR.
 Para Odası yarışmacıları kimler Kaç para kazandır dı ? Para odasına başvuru formu nasıl başvurulur ? bugün kaç para kazandırdı ? Para odası son bölüm izle tekrarını izle nasıl oynanır
Kanal D’nin sunuculuğunu Tamer Karadağlı’nın yaptığı ve para kazanmanın en kolay olduğu yarışma programı “Para Odası” bu akşam birinci bölümü ile ekrana geliyor.
Tekrarını izle özetini son bölüm izle

İLK BÖLÜMDE NEFESLER KESİLECEK…
Para Odası’nın bu akşamki ilk bölümünün ilk turunda büyük ödülü kazanmak için yarışmaya Nevşehir’den katılan Hüsrev Şahin, Bursa’dan katılan Caner Şengünalp ve 7 aylık hamile ev kadını Dilek Yücel yarışacak. Finale kim çıkacak, finaldeki dev para ödülünü kim kazanacak?

PARA ODASI’NDA HER BÖLÜM İKİ DEV FİNAL…
Para Odası yarışmasında her bölüm iki büyük final yaşanacak. Programın pazartesi akşamı ekrana gelecek olan ikinci perdesinde de yine birbirinden iddialı üç yarışmacı olacak.
Bu bölümde Burak Caca, Songül Günerhan ve Hüseyin Minder büyük ödül için soruları doğru tahmin etmeye çalışacaklar.

Acaba bu üç iddialı ve renkli yarışmacıdan 7 sorunun sonunda gecenin son süper finaline kim çıkacak, o ana kadar kazandıkları rekor para ödülünü final sorusuyla kazanabilecekler mi?
Sunuculuğunu Tamer Karadağlı’ nın yaptığı ‘Para Odası’ 01 Ağustos Pazartesi akşamı Kanal D’de başlıyor.
-Reklamlar-
Para Odası Kim Sunuyor Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda Para Odası Kim Sunuyor Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda Reviewed by Unknown on 11:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam