Deniz Akkaya Biz Bize 31 Ağustos 2016

-Reklamlar-


 Deniz Akkaya Biz Bize 31 Agustos 2016 Özeti:
Deniz Akkaya Biz Bize tekrarını izle Hanımları ekrana kilitleyecek yeni içeriği dolu dolu bir proğram Deniz Akaya ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü manken Deniz Akkaya’nın sunacağı Biz Bize adlı program hafta içi izleyicileri ile olacak.

Ünlü manken Deniz Akkaya’nın sunacağı proğram hangi kanalda, yayın tarihi ne zaman belli oldu. Propram yapımcıları ile anlaşma sağlayan ve sağlık, güzellik ve estetik uygulamalar, genç kalmanın sırları, doğru bilinen yanlışlar, sağlıklı yaşamanın püf noktaları Deniz Akaya’nın sunumu ile ekrana gelecek.

Ünlü manken Deniz Akkaya ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Mevlüt Dağ’ın sunumuyla sağlık, güzellik ve estetik uygulamalar, genç kalmanın sırları, doğru bilinen yanlışlar, sağlıklı yaşamanın püf noktaları, birbirinden ünlü konuklar hafta içi her gün 09.45’te canlı yayında Biz Bize’de 360 ekranlarında seyircileriyle buluşuyor.

Ünlü manken Deniz Akkaya ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Mevlüt Dağ’ın sunumuyla Biz Bize adlı program hafta içi 09:45’ten itibaren 360 TV’de ekrana gelecek.
-Reklamlar-
Deniz Akkaya Biz Bize 31 Ağustos 2016 Deniz Akkaya Biz Bize 31 Ağustos 2016  Reviewed by Unknown on 18:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam