Gelin Evi 31 Ağustos 2016

-Reklamlar-
http://tvhaberi50.blogspot.com/



 Gelin Evi 31 Agustos 2016:

KIYASIYA REKABET DEVAM EDİYOR!

Gelin Evi Tekrarını izle Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız? Yeni Yüzyıl Gazetesi Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız? Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız? Şahane gelinlerin buluşma noktası Gelin Evi…Nasıl bir gelinsiniz? Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız? Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız? Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız?

Mutfaktaki hünerlerinizden ev dekorunuza, moda anlayışınızdan gelenek göreneklerimize kadar yeni gelin olarak her konuda yarışacaksınız. Ve bir ilk…Bu yarışmada çeyiziniz de, düğün fotoğraflarınız ve videolarınızda görücüye çıkacak… 5 gelinden yalnızca bir tanesinin kazanacağı programda sinirler iyice geriliyor. Show TV ekranlarının sevilen yarışması Gelin Evi izle kaldığı yerden devam ediyor. Tüm heyecanıyla kazananı belirleyen yarışma programı yeni bölümüyle ekranlarda.

5 adet yeni gelinin katılımıyla başlayan Yeni Gelin programında evlerini diğer gelinlere açan gelin mutfak becerileri,ev dekorasyonu, gelinliği, düğünü her şeyiyle görücü önünde olacak

Gelin Evi  izle 31 ağustos 2016
-Reklamlar-
Gelin Evi 31 Ağustos 2016 Gelin Evi 31 Ağustos 2016  Reviewed by Unknown on 18:39:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam