İşid Yine Gaziantep'e Ateş Açtı Son Dakika

-Reklamlar-


Son Dakika Sınırdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sabah terör örgütü ışiD’in Karkamış hudut kapısına iki havan mermisi atması üzerine, Türk topçu birliği ışiD mevzilerini yine Fırtına obüsleriyle vurmaya başlanıyor.

Suriye’de ışiD güçlerinin denetimünde bulunan Cerablus’şafak atılan 2 havan mermisi Gaziantep’in sınırdaki Karkamış ilçesine düştü. Olay sabah saatlerinde meydana geldi. ışiD yönünden atılan havan mermisi ilçenin Karşıyaka Mahallesi’ndeki bir evin bahçesine düştü ve büyük bir gürültüyle patladı. Talih eseri ölen ve yaralanan kimsenin bulunmadığı olayın peşinden sınırda mevzuşlu Fırtına obüsleri ışiD mevzilerini bir süre ateş altına aldı.

ışiD’in attığı 2 havan mermisine 40 top atışıyla karşılık verildi. Askeri kaynaklar sınır hattında 4 ışiD mevzisinin vurulduğunu ve atışların devam ettiğini bildirdi.

Tıpkı kaynaklar ışiD’in havan hücumsında ölen veya yaralanan olmadığını bildirdi.

Türk topçu birliği dün de ışiD mevzilerinin biri öğleden sonra öteki akşam üzeri olmak üzere iki kere vurmuştu.


Son dakika haberi: Sabah sıcak saatler yaşandı! Türkiye art arda vurdu..

BELEDiYEDEN ANONS

ışiD`in attığı havan topları sonrasında güvenlik amacıyla belediye hoparlörlerden yurttaşlara evlerinden çıkmamaları meselesi için anons yapıldı. 

Kaynak: Hürriyet
-Reklamlar-
İşid Yine Gaziantep'e Ateş Açtı Son Dakika İşid Yine Gaziantep'e Ateş Açtı Son Dakika Reviewed by Unknown on 11:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam