Nurselin Evi 30 Ağustos 2016

-Reklamlar-
Nurselin Evi 30 Agustos 2016 :

YENİ EVİ VE YENİ KONEPTİYLE İZLEYİCİLERLE BULUŞUYOR
Nursel Ergin, “Nursel’in Evi” ile Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Show TV ekranlarında 2 sezon boyunca “Nursel’in Mutfağı” ile izleyicilerle buluşan Nursel Ergin yeni sezonda, yeni evinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Be Medya İletişim’in yapımcılığını üstlendiği “Nursel’in Evi” hafta içi her gün saat 12:00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınıyor. Nursel’in Evi’nin ikinci bölümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı konusu işleniyor. “Nursel’in Evi”ne Afyon mutfağı lezzetlerini yapmak için Hediye Mendirme ve kızı Ecem Mendirme konuk oluyor. Hediye Mendirme ikinci bölümde Afyon mutfağından, “Damat Paçası”, “Haşhaşlı Çörek” ve “İncir Tatlısı” yapıyor.
 “Nursel’in Evi”nde her gün Nursel’in Takvimi ile günün yemekleri, ismi, videosu ve fotoğrafı paylaşılıyor. Yemek dışında artık hayatın her alanına dokunan Nursel Ergin yeni evinde hamileliğinin ilk aylarında olan Gül Eliş’i izleyicileri ile tanıştırıyor. Gül Eliş’in tüm hamilelik sürecini “Nursel’in Evi”nde seyircileri ile paylaşacak olan Nursel Ergin, böylece hamilelik sürecinden geçen tüm kadınlara bu dönemlerinde faydalı olacak bilgiler vermeyi hedefliyor.

Nursel’in Evi’nde her gün Nursel’in Takvimi ile günün yemekleri, ismi, videosu ve fotoğrafı paylaşılıyor. Yemek dışında artık evin her yerine dokunan Nursel Ergin dekorasyona ilişkin ipuçları verirken ilk bölümde evde fotoğrafları çerçeveletme ve asma yöntemleri hakkında bilgi veriyor.

Kadınların sadece yemekte değil hayatın her alanındaki yetenekleri ve tecrübelerini ekranlara taşıyacak olan “Nursel’in Evi” sıcak atmosferiyle 30 Ağustos günü saat 12.00’de Show TV’de başlıyor!
-Reklamlar-
Nurselin Evi 30 Ağustos 2016 Nurselin Evi 30 Ağustos 2016  Reviewed by Unknown on 18:41:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam