Spor Yapanlara Tavsiye Edilecek 5 Mobil Uygulaması

-Reklamlar-
1-NIKE RUNNING

Nike'ın kendi uygulaması Nike+ Runing hafifliği ve işlevselliğiyle spora teşvik ediyor. Uygulama kendi içindeki çeşitli seçenekleriyle tam bir kullanıcı dostu.

2-RUNSTATİC

Kendi içinde birçok antrenmana uygun seçenekleri olan Runstatic'in özellikle gaza getiren türkçe söylemleri uygulamayı daha sempatik hale getiriyor. Örneğin yakmak istediğiniz kaloriyi uygulamaya giriyorsunuz ve o size ona göre bir program çıkarıyor.

3-ZOMBİES RUN

Belki de spor uygulamalarının en eğlencelisi olan; Zombies, Run! Sizi ister istemez koşturan, oyun tadındaki uygulamayla peşinizden gelen zombilerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca kulağınıza gelen telsiz sesleri size görevler vererek olayı iyice eğlenceli hale getiriyor.

4-AIRTRIBUNE

Ekstrem sporlarla uğraşan insanların tercih ettiği uygulamadır. GPS'i başarılı şekilde kullanan Airtribune, uygulamasının yanı sıra sporcuların birbirleriyle etkileşimde olmasını sağlayan sosyal bir platform.

5-STARVA

Özellikle bisiklet kullananların tam aradığı uygulama. Her ne kadar antrenman yüklese de GPS özellikleri ve segmentlerle gaza getirişi bisikletçiler için ideal
-Reklamlar-
Spor Yapanlara Tavsiye Edilecek 5 Mobil Uygulaması Spor Yapanlara Tavsiye Edilecek 5 Mobil Uygulaması Reviewed by Hyper on 01:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam