Doksan yıllık enkazı temizlemişler! - Güner Yiğitbaşı

-Reklamlar-

Doksan yıllık enkazı temizlemişler! - Güner Yiğitbaşı
İsmini ağzımıza dahi almak istemiyoruz.

Yaptığı bir konuşmada demiş ki; doksan yıllık enkazı temizledik.

Hep aynı mantık ve zihniyet,al birini vur öbürüne.

Daha önce de, öbür nankör bayan ne demişti?

Doksan yıllık reklam arası sona erdi demişti.

Bunlar, bugünlerini borçlu oldukları, Laik Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı nankör yaratıklar.

Bunlardan, Cumhuriyet ve Atatürk için övgü bekleyecek değildik zaten, ancak kendileri gibi düşünmeyen  Laik Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı insanlarımıza hürmeten, hiç değilse susmasını bilmelerini, Laik Cumhuriyete ve Atatürk ve ilkelerine yönelik kin ve nefretlerini, alenen dışa vurmadan içlerine akıtmalarını beklerdik doğrusu.

Ne de olsa, bu sözlerin sahipleri olan bayanlardan birisi, o sözü sarf ettiği dönemde bir milletvekili, diğeri de, bu ülkenin uzun yıllar başbakanlığını yapan ve Anayasaya göre namusu ve şerefi üzerine yaptığı tarafsızlık yeminine sadık kalmadığı için, hukuken gerçek anlamda Cumhurbaşkanı sıfatını kazanamamış olsa da, seçimlerde cumhurbaşkanı seçilebilecek oyu toplayan Tayyip Bey'in eşi.

İnsanın, Laik Cumhuriyeti, Atatürk ve onun ilkelerini, Atatürk döneminin icraat ve hizmetlerini karalayarak, o dönemi enkaz olarak değerlendirebilmesi için, cumhuriyetin, laikliğin, Atatürk ve ilkelerinin ne olduğunu ve ne anlama geldiğini, o dönemin özel koşullarını kavrayacak ve değerlendirebilecek bir eğitim ve kültürü almış ve o dönemi bizzat yaşamış olması gerekir.

Bir insan; ister vali, ister milletvekili, ister bakan, ister başbakan ve isterse cumhurbaşkanı eşi olsun, önce haddini ve kıratını bilmek, karşı görüşten olan inanlara saygılı olmak ve onları incitecek ve kıracak sözlerden kaçınmak zorundadır.

Cumhurbaşkanı eşi olmak, insanlara; hadlerini, deneyimlerini, aldığı eğitimi,kültür seviyelerini, bilgi birikimlerini aşan, çok iddialı ve bu ülkenin vatandaşlarının büyük bir bölümünü incitecek olan beyanlarda bulunma hakkını veremez.

Doksan yıllık reklam arası bitti ve doksan yıllık enkazı kaldırdık diyen yüzsüzlere buradan bir hatırlatma yapalım.

Madem ki; elinizde,doksan yıllık enkazı kaldırma gibi bir sihirli değneğiniz, gücünüz, birikiminiz ve yeteneğiniz var, sizden çok rica ediyoruz; oldu olacak, elinizdeki o sihirli değneği bir sallayınız, o engin yeteneğinizi, bilgi ve kültürünüzü, birikiminizi kullanınız ve eşinizin 13 yıllık iktidarı döneminde ülkenin dış itibarında, ekonomisinde, birlik ve beraberliğinde, dirlik ve düzeninde, asayişinde, hak ve özgürlüklerinde, insanlarımızın can güvenliklerinde, güneydoğu bölgemizin Diyarbakır, Şırnak, Sur, Cizre, Nusaybin,Silopi,İdil gibi il ve ilçelerinde PKK bölücü terör örgütüyle el birliği içinde oluşturulan yıkıntı ve enkazı da bir temizleyiverin lütfen!

27/02/216
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat
-Reklamlar-
Doksan yıllık enkazı temizlemişler! - Güner Yiğitbaşı Doksan yıllık enkazı temizlemişler! - Güner Yiğitbaşı Reviewed by Unknown on 01:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam