22 Mart 2016 Söz ve Müzik Kanal 7

-Reklamlar-


Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu “Söz ve Müzik” Kanal 7 ekranlarında başladı. ‘İçinizden geçenlerin değil, içinizde kalanların’ programı Söz ve Müzik’te şiir, müzik ve sohbet bir arada.


ERKAM AYDAR VE FERHAN, SÖZ VE MÜZİK’TE

Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu “Söz ve Müzik” Salı gecelerini neşelendiriyor. ‘İçinizden geçenlerin değil, içinizde kalanların’ programı Söz ve Müzik zengin içeriği ve samimi sohbeti ile evlere misafir oluyor. Programın bu haftaki konukları O Ses Türkiye yarışmasında güzel sesi ve sıcakkanlılığı ile izleyicilerin beğenisini toplayan Türk halk müziğinin başarılı yorumcusu Erkam Aydar ve ‘Aşkın Ben Hali’ albümüyle müzik hayatına giriş yapan Ferhan olacak.
O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Mustafa Bozkurt ve Radyo 7’de programcı, Mehmet Ercan’ın bol keyifli, bol şiirli ve müzikli programı Söz ve Müzik’in bu haftaki konukları, Radyo 7’de radyoculuk kariyerine başlayan, başarılı ses sanatçısı ve aynı zamanda oyunculuk da yapan Erkam Aydar ve ‘Aşkın Ben Hali’ albümü ile Ferhan olacak.  Erkam Aydar, radyoculuk hayatında yaşadığı ilginç olayları ve oyunculuk kariyeri hakkında merak edilenleri anlatırken, Mustafa Bozkurt ile türkü düetleri yapacak. Bunun yanında kendini ‘yeni nesil arabeskçi’ olarak tanımlayan Ferhan, sevilen şarkılarını Söz ve Müzik izleyicilerine özel olarak seslendirecek.
Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un sunumuyla Söz ve Müzik her hafta Salı günü canlı yayınla 23.45’te Kanal 7’de…
-Reklamlar-
22 Mart 2016 Söz ve Müzik Kanal 7 22 Mart 2016 Söz ve Müzik Kanal 7 Reviewed by Unknown on 18:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam