Aşk Yeniden 48.Bölüm Fragmanı Fox tv

-Reklamlar-

Aşk yeniden Dizisi müzikleri ,şaziment dans sahnesi izle
Aşk Yeniden 48.Bölüm Fragmanı İzle, Aşk Yeniden Son Bölüm Fragmanı İzle, Aşk Yeniden Yeni Bölüm Fragmanı İzle,Aşk Yeniden 48.Bölüm Özeti, Aşk Yeniden 48.Bölüm Tanıtımı,Aşk Yeniden  Fragmanı , Aşk Yeniden Bu Haftaki Fragmanı İzle, Aşk Yeniden Gelecek Hafta Neler Olacak


 Aşk Yeniden 47.Bölüm Özeti:

Ertan ve Cansu'dan temelli kurtulduklarını düşünen Fatih ve Zeynep nihayet huzur içinde bir ay geçirmişlerdir. Üstelik bu süreçte Mukaddes de tedavisini tamamlamış ve yepyeni biri olarak eve geri dönmüştür; artık herkesle, en çok da Zeynep'le iyi geçinmektedir. Fatih ve Zeynep'in, kazandıkları ihaleden sonra yeni bir helva bulmaktan başka dertleri kalmamıştır. Diğer tarafta, Ayfer ve Haydar'ın evlilik telaşları sürmektedir. Her şey iyiye giderken Ertan ve Cansu geri dönüp evleneceklerini ilan ederler. Fatih ve Zeynep bir taraftan Ayfer'le Haydar'ı, bu evliliği istemeyen Türkan'a rağmen bir araya getirmeye çalışırlarken diğer taraftan da Ertan ve Cansu'yu ayırmaya uğraşırlar. Ayfer ve Haydar cephesinde başarılı olsalar da Ertan ve Cansu meselesini o kadar kolay çözemeyeceklerdir... Aşk Yeniden 47. bölümüyle Salı akşamı FOX'ta!

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden Salı günleri saat 20:00’da FOX’ta!
-Reklamlar-
Aşk Yeniden 48.Bölüm Fragmanı Fox tv Aşk Yeniden 48.Bölüm Fragmanı Fox tv Reviewed by Unknown on 18:47:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam