Kısmetse Olur 27 Mart Kim Elendi, Çeki Kim Aldı

-Reklamlar-
Kısmetse Olur 27 Mart Eve Kim Veda Etti
Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen program reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 16 Yarışmacının bulunduğu yarışmada 8 gelin 8 de damat adayı bulunuyor. Her hafta eve bir yarışmacının veda ettiği yarışmaya yine her hafta bir yarışmacı dahil oluyor. Geçen hafta Ceyda Kırıcı'nın elenmesi izleyiciyi şok etmiş ve göz yaşlarını tutamamışlardı. Cansel ve Eser halk oylamasında dokunulmaz olmuştu. Elemede en çok Hazal ve Ceyda'nın adı çıkmış ikinci tur yapılmıştı. İkinci turda Adnan dahil bütün damat adayları Ceyda'nın adını yazmış Hazal elenmekten son anda kurtulmuştu.

Eser'in çeki alması ile Ceyda Kırıcı 23. haftanın finalinde eve veda eden yarışmacı olmuş eve Özge Çanlı adında yeni bir gelin adayı gelmişti. Özge, Semih için geldiğini söyleyerek evin cadı gelin adayı Melis'i karşısına almıştı. Semih ile Özge'ye hiç rahat vermeyen Melis, Semih'i kaptırmaya hiç niyetli değil ne Nur'a ne de bir başkasına.

Bu hafta ise halk tarafından Ayça ve Emre dokunulmaz oldu. Ödül yemeğine Ayça, Batuhan ile Emre de Hazal ile çıktı. Eleme gecesi çeki alan Emre oldu ve damat adaylarının bulunduğu ev yine koruma altına alındı ve elemede en çok ismi çıkan yeni gelen gelin adayı Özge Çanlı eve veda eden yarışmacı oldu.

Kısmetse Olur Seray Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Biyografisi İçin Tıklayınızz

Kısmetse Olur 27 Mart Kim Elendi: Özge Çanlı
Kısmetse Olur 27 Çeki Kim Aldı: Emre Ubeyli





kısmetse olur 27 mart kim elendi, kısmetse olur 27 mart pazar kim elendi, kısmetse olur 27 mart çeki kim aldı. kısmetse olur bu hafta kim elendi, 27 mart pazar yeni gelen gelin adayı kim
-Reklamlar-
Kısmetse Olur 27 Mart Kim Elendi, Çeki Kim Aldı Kısmetse Olur 27 Mart Kim Elendi, Çeki Kim Aldı Reviewed by Unknown on 12:28:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam