Kısmetse Olur Emre Gül Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Emre Gül Kimdir
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur, bu hafta yine olay yarattı. Haftanın yedi günü izleyiciyi ile buluşan program reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Programda bu hafta eve yeni bir damat adayı giriyor. Üç dört haftadır eve sadece gelin adayı giriyor bu hafta Nur Erkoç'un çeki alması ile Ali Sundu eve veda etti ve yerine yeni damat adayı Emre Gül geldi.

Emre Gül eve Melis için geldiğini söylese de yapım ekibi tarafından Melis'e yönlendirilmiş. Aslında Nur Erkoç için gelmiş ancak yapım illa da Melis için geldim diyeceksin yoksa eve girme demiş. Emre Gül ise bu durum karşısında evde Melis'e geldiğini söylemiş ancak ilerleyen bölümlerde ne olur bilinmez.

Emre Gül Kimdir
İnşaat sektörü ile uğraşan yakışıklı oyuncu aynı zamanda modellikte yapıyor. Fiziği ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Emre Gül gelin adayları tarafından çok beğenildi. 1.84 boyunda olan yarışmacı 80 kilodur. Modellik ve inşaat sektörü ile uğraşan yarışmacı aynı zamanda spor ile de yakından ilgileniyor.

Kaç Yaşında: 24
Boyu: 1.84
Kilosu: 80
Nereli: Ordu
İnstagram Hesabı: @emrgull

Emre Gül eve 3 Nisan Pazar akşamı girecek ve Melis'e talip olarak geldiğini söyleyecek. Erdem Dalfidan ile uzun süren inişli çıkışlı ilişkisinden sonra Semih'i elde etmek için bir sürü yol deneyen Melis Semih'den bir karşılık görememişti. Bu hafta eve giren damat adayı ile Melis arasında birşeyler olacak mı izleyip göreceğiz.



kısmetse olur emre gül kimdir, kısmetse olur emre gül kaç yaşında, kısmetse olur emre gül boy kilo, kısmetse olur emre gül nereli, kısmetse olur emre gül oynadığı diziler, emre gül biyografisi, emre gül kimdir,

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Emre Gül Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Kısmetse Olur Emre Gül Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 15:42:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam