Kısmetse Olur Yarışmacıları Neden Evden Gönderiyorlar, Evlenmeyenler Neden Eve Veda Ediyor

-Reklamlar-
Adaylar Neden Evden Gönderiliyor
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Our'un yarın ki bölümünde izleyiciyi büyük bir şok bekliyor. 139. Bölümü Cuma günü ekrana gelecek olan bölümde izleyici büyük şaşkınlık yaşayacak. Haftanın konuk misafiri eski damat adayı Ercan Çiftçi oldu evde kısa süreli gerilimler yaşansa da büyük bir olay yaşanmıyor. Ancak finali yaklaşan programda Seda Akgül yarışmacılara bir bir soruyor.

Seda Akgül yarışmacılara bu evde evlilik yolunda ilerleyebildeceğin bir yarışmacı adayı var mı diye soruyor. Seda Akgül'ün bu sorusuna Hayır cevabı verenler bir bir ayağa kalkıyor. Evet cevabını verenler ise oturuyor asıl şaşırtıcı olay ise bundan sonra başlıyor. Seda Akgül hayır cevabı veren adaylara madem bu evde evlenecek adayınız yok evi terk edin diyor.

Evlenmeyen Adaylar Neden Eve Veda Ediyor
Bu cevap karşısında şaşıran yarışmacılar evden ayrılmak için kalkıyor. Peki yarışmacılar neden evden gönderiliyor diyeceksiniz. Final yaklaştığı için mi sevgilisi olmayan yarışmacılar evden gönderiliyor diyeceksiniz. Bütün bu soruların cevabu HAYIR. Yarın ki bölüm bildiğiniz gibi 1 Nisan'da yayınlanıyor ve Seda Akgül yarışmacılara 1 Nisan şakası yapıyor.

Seda Akgül'ün şakasını beklemeyen yarışmacılar gerçekten evden gönderildiklerini düşünse de yarışmacılara küçük bir şaka yapılıyor.




kısmetse olur yarışmacıları neden evden gönderiliyor, kısmetse olurda evlenmeyenler neden evden gönderiliyor, evlenmeyenler neden eve veda ediyor, kısmetse olur yarışmacıları niye gönderiyorlar
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Yarışmacıları Neden Evden Gönderiyorlar, Evlenmeyenler Neden Eve Veda Ediyor Kısmetse Olur Yarışmacıları Neden Evden Gönderiyorlar, Evlenmeyenler Neden Eve Veda Ediyor Reviewed by Unknown on 17:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam