Kısmetse Olur Gamze Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Biyografisi

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Gamze
Sevilerek izlenen Kısmetse Olur programı bu hafta ki eleme gecesi ile yine izleyiciyi ekrana kitleyecek. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programda 16 yarışmacı yer alıyor. 8 Geline ve 8 damat adayının yer aldığı yarışma da gelin ve damat adayları halk tarafından çok fazla destekleniyor. Evin en desteklenen ve sevilen gelin ve damat adaylarından olan Adnan ve Ceyda'nın ayrılığı sevenlerini çok üzmüştü. AdCey'in bitmesini istemeyenler yeniden barışmasını istese de Adnan geri barışmama konusundan kesin kararlı.

Ceyda'nın Yalan söylediğini düşünen Adnan, Umut'un da eve gelmesi ile biten ilişkisine son noktayı koydu. Eleme gecesinde damat adayları tarafından en çok ismi yazılan gelin adayı Ceyda oldu. Adnan dahil bütün erkek adayları ikinci turda Ceyda'nın adını verdi ve Ceyda eleme adayı oldu. Eser'inde çeki alması ile Ceyda eve veda etti. Ceyda Kırıcı'nın yerine eve Gamze adında yeni bir gelin adayı geldi. Gamze ve Semih için geldiğini açıkladı, Nur ve Melis'e bir rakip daha çıktı.

Melis, Erdem'den ayrıldıktan sonra Semih'den hoşlandığını belirtmişti. Semih'de Melis'i istediğini belirmiş ancak Semih'in annesinin Melis'e değil Nur'u istemesi ile Semih, Nur ile bir yola çıkmıştı. Semih'in Nur'a aldığı yüzüğü Nur'un annesinin Semih'e geri vermesi Nur ve Semih ilişkisini tamamen bitirdi. Semih ile Nur ayrıldıktan sonra Melis tekrar Semih'i istediğini açıklamış ve Nur ile uğraşmıştı. Eve yeni gelen gelin adayı Gamze'de Semih için geldiğini açıklamış Melis'de Gamze'ye savaş açtı.

Kısmetse Olur Gamze Kimdir
Ceyda'nın yerine gelen gelin adayı Gamze olduç. Gamze hakkında henüz bir bilgi yok Pazar akşamı güncellenecektir.



kısmetse olur gamze kimdir, kısmetse olur gamze kaç yaşında, gamze nereli, gamze boy kilo, kısmetse olur gamze oynadığı diziler, kısmetse olur gamze
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Gamze Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Biyografisi Kısmetse Olur Gamze Kimdir, Kaç Yaşında, Boy Kilo, Biyografisi Reviewed by Unknown on 13:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam