Kısmetse Olur Melek Eve Neden Geldi, Eser Cansel'i Aldattı Mı

-Reklamlar-
Melek Eve Neden Geldi
Kanal D'nin evlendirme programı Kısmetse Olur'da gün geçmiyor ki bir olay olsun. Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı program haftanın yedi günü izleyici ile buluşuyor. Hafta içi günlük yaşantıları ekran önünde olan yarışmacılar Cuma günü eski yarışmacılar ile yüzleşiyor. Eski gelin adaylarından Duygu ve Demet'in girdiği eve bu hafta Melek Çelebi giriyor. Melek Çelebi eve girer girmez ortalığı bir birine katıyor. Eser ve Cansel'in Ayça ve Batuhan'ın aralarının açılmasına sebep olan eski gelin adayı bir birinden çarpıcı iddialar da bulundu.

Melek Çelebi eve girdiğinde Serhan Çeliker'e talip olmuş çok kısa süre evde durmuş ve elenmişti. Ancak elendikten sonra evin sevilen damat adayı Eser ile olan resimleri evde yayınlamış evde küçük çaplı bir krize neden olmuştu. Cansel ile bir birliktelik yaşayan Eser, Melek ile sadece arkadaş olduğunu iddia etmiş ve konu kapanmıştı. Ancak Melek eve geldiğinde tam tersi iddialarda bulundu.

İşte Melek Çelebinin İddiaları,
Melek, Eser'in onunla evlenmek istediğini onu sevdiği söyledi. Bana benimle evleneceğini söyleyen Eser nerede dedi. Daha sonra Açya ve Ayça'nın eski nişanlısı Halil ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ayça ve Halil'in görüştükleri iddiasında bulunan Melek Çelebi, Ayça yeni sevgilisi Batuhan ile büyük tartışma yaşadı.

Ayça, Melek Çelebi'nin iddialarından sonra sinir krizi geçirdi ve Melek damatlar evindeyken damatlar evini basarak Melek ile büyük tartışma yaşadı.

Melek Çelebi Kimdir?
Yaş: 20
Eğitim Durumu : Üniversite Öğrencisi
Meslek : Öğrenci / Profesyonel Tekvandocu
Göz Rengi :
Kahverengi
Boy : 1.83
Kilo : 60
Burç : Balık




kısmetse olur melek eve neden geldi, kısmetse olur melek çelebi kimdir, eser canseli aldattı mı, eser canseli melek ile mi aldattı, eserin melek ile olan resmi, eser melek ile sevgilimiydi, kısmetse olur melek eser ile ilgili neler söyledi,
-Reklamlar-
Kısmetse Olur Melek Eve Neden Geldi, Eser Cansel'i Aldattı Mı Kısmetse Olur Melek Eve Neden Geldi, Eser Cansel'i Aldattı Mı Reviewed by Unknown on 19:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam