Kısmetse Olur Seray Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Biyografisi

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Seray
Kanal D'nin olay programı Kısmetse Olur'un bu hafta ki gelecek gelin adayı Seray adında bir gelin adayı mı oldu. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği yarışmaya bu hafta yeni gelen Özge Çanlı'nın veda ettiği yerine de Seray adlı bir gelin adayının geldiği konuşuluyor. Geçen hafta Ceyda Kırıcı olay bir şekilde elenmiş bütün sevenlerini üzmüştü.

Eser ve Cansel halk tarafından koruma altına alınmış Ceyda ve Murat eleme adayı olmuştu. Eser West çeki almış ve halk tarafından çok sevilen gelin adayı Ceyda Kırıcı eve ikinci kez veda etmişti. Ceyda Kırıcı'nın yerine Özge Çanlı adında yeni bir gelin adayı gelmiş ve Semih Kurtulmuş'a talip olarak gelmiş ancak evde bir hafta kalmış ve bu hafta eve veda etmiştir.

Bu hafta eve koruma altına alınan yarışmacılar Ayça ve Emre oldu. Ayça, Batuhan ile sürpriz yemeğine gitti, Emre'de Hazal ile gitti. Elemede en çok ismi çıkan gelin adayı Özge Çanlı oldu. Damatlar evinden Emre çeki aldı ve bu hafta da eve veda eden yarışmacı Özge oldu.

Seray Kimdir
Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının Adnan için geldiği ve Adnan ile bir ilişkiye başlayacağı konuşuluyor.

Yaşı: 24
Boyu: 1.72
Kilosu: 59



kısmetse olur seray kimdir, kısmetse olur seray kaç yaşında, kısmetse olur seray resimleri, kısmetse olur seray nereli, kısmetse olur boy kilo, kısmetse olur seray oynadığı diziler,

-Reklamlar-
Kısmetse Olur Seray Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Biyografisi Kısmetse Olur Seray Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Biyografisi Reviewed by Unknown on 13:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam