29 Nisan 2016 Kehribar 7.Bölüm Atv

-Reklamlar-

Kehribar 7.Bölüm İzle,Kehribar 29  Nisan 2016 İzle,Kehribar 29.04.2016 İzle,Kehribar Son Bölüm İzle,Kehribar Yeni bölüm İzle,Kehribar 7.Bölüm Canlı İzle,Kehribar 7.Bölüm Tekparca İzle,Kehribar Dizisi İzle,Kehribar 7.Bölüm Tekrarini İzle,Kehribar Atv Seyret

20 yıl boyunca Almanya’da tek başına yaşamak zorunda kalan Yarımcalı Orhan’ın hikayesini bize anlatmaya hazırlanan Kehribar geliyor. ATV’nin son projesi olan dizi genç bir aşığın sevdiklerinden koparılmasını ve seneler sonra bir kabadayıya dönüşmesini anlatıyor. Süreç Film'in yapımcılığını, Hülya Bilban'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunda Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın imzası var.
Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık ve Fırat Altınmeşe gibi isimlerin de rol aldığı dizinin ilk tanıtım filmi büyük ilgi gördü.

İntikam ve aşkın harmanlandığı dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Çekimleri Mudanya’da başlayan dizinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli değil.

Kehribar Canlı İzle Atv




Kehribar Son Bölüm İzle

Kehribar 7.Bölüm Özeti:
"Dikenleri sök at kalbinden, sonrası gül bahçesi..."
Kehribar, yıllarca toprak altında kalarak reçinenin başkalaşması ile kendini yaratır. Orhan da içinde sakladığı acılarla başkalaşmıştır. Musa'yı sağlam ayağından vurmuş, cezasını kesmiştir. Musa'nın tekrar yürüyüp yürüyemeyeceğine hastanede doktorlar karar verecektir. Bu durum Musa'yı ve tüm Bozoğlu ailesini etkiler. Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. Kimden yana karar alacağı herkesi şaşırtacaktır. Orhan, vicdanı ve insanlığı ile bilinip mazlumun yanında yer alırken, zalimi mazlum etmenin acısı ile yanar. Bu yangından onu Murat kurtaracaktır. Oğuz Doğu, kestiği raconun ardından Mudanya'ya gelir ve işlerini olduğu yerden kontrol etmek ister. Musa, yaşadıklarının intikamını alacaktır. Orhan nefsi ile savaşırken, karşısında
 
-Reklamlar-
29 Nisan 2016 Kehribar 7.Bölüm Atv 29 Nisan 2016 Kehribar 7.Bölüm Atv Reviewed by Unknown on 22:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam