29 Nisan 2016 Kiralık Aşk 44.Bölüm Star tv

-Reklamlar-

  
Kiralık Ask 44.Bölüm İzle,Kiralık Ask 29 Nisan 2016 İzle,Kiralık Ask 29.04.2016 İzle,Kiralık Ask Son Bölüm  İzle,Kiralık Ask Yeni Bölüm  İzle,Kiralık Ask 44.Bölüm Tekrarini  İzle,Kiralık Ask 44.Bölüm Canlı İzle,Kiralık Ask 44.Bölüm Tekparca İzle,Kiralık Ask 44.Bölüm Full İzle


Ömer ailenin en büyük erkek çocuğu ve büyük bir serveti var. Ömer yüzünden miras bölüşülememktedir. Çünkü Ömer bekar ve evlenememiştir. Yengesi Neriman, Ömer için kısmet aramaya başlar. Neriman' ın bir kız bulma süreci çok uzun sürmemiştir. Ömer' i gittiği her yerde takp eden Neriman en son istediğini bulur.

Ömer bir Cafedeyken garson kızla aralarındaki yakınlaşmadan nem kapan Neriman bulduğu kişinin o kız olduğunu düşünür ve Defne ile konuşmaya gider. Defne ve Ömer' in ilk tanışmaları büyük olaylarla geçmiştir. Birbirlerini öperek tanışmışlardır. Çünkü ortada çok farklı durumlar dönmektedir.

Neriman ilk olarak Defne' yi, Ömer' in asistanı yaparak işe koydu. Defne bütün tüyoları Neriman' dan aldı. Neriman ve kankası Defne' ye çok büyük yardımlarda bulundu.
 

 
Kiralık Aşk 44.Bölüm Özeti:
Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.
Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.
Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.
-Reklamlar-
29 Nisan 2016 Kiralık Aşk 44.Bölüm Star tv 29 Nisan 2016 Kiralık Aşk 44.Bölüm Star tv Reviewed by Unknown on 21:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam