29 Nisan 2016 Pastane Trt 1

-Reklamlar-


TRT1 ekranlarında yayımlanan Pastane’de birbirinden enfes pastalar ,kurabiyeler,kekler gibi çeşitli lezzetli tatlıları izleyenleri için hazırlıyor. Sunuculuğunu Şef Deniz Orhun ile lezzetli bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

Pastane dünyasından gizemli tarifler ve ince püf noktaları izleyenleri ile paylaşan Şef Deniz masal tadında bir sunum ve tatlı sohbetiyle keyifli sohbetler ediliyor,Pastane, hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında evlerinize konuk oluyor.  

  Pastane İzle Son Bölüm İzle Full İzle Canlı İzle Tekrarini İzle Yeni Bölüm İzle
 
 
Pastane; rengarenk pasta ve kurabiyelerle süslü bir dükkan...Şef Deniz Orhun ile masal tadında bir sunum ve tatlı sohbetlerle yapım aşaması.Pastane hergün sosyal medyada tariflerini ve püf noktalarını da izleyicileriyle paylaşıyor.

Tatlı tuzlu tariflerin yeni rotası Pastane ile; gününüze neşe, renk ve lezzet katıyoruz. Birbirinden güzel hikayelerle yaptığımız ürünlere sevgimizi katıyor, Pastane izleyicileriyle sosyal medyada interaktif bir birliktelik sağlıyoruz.Şef Deniz Orhun, Pastane ile birbirinden önemli püf noktalarını da sadece izleyicileri ile paylaşıyor

-Reklamlar-
29 Nisan 2016 Pastane Trt 1 29 Nisan 2016 Pastane Trt 1 Reviewed by Unknown on 23:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam