Hayat Şarkısı 12.Bölüm Fragmanı Kanal D

-Reklamlar-

Hayat Şarkısı 12.Bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Son Bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Yeni bölüm Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı 12.Bölüm Özeti İzle,Hayat Şarkısı 12.Bölüm Tanıtımı İzle,Hayat Şarkısı Gelecek Haftaki Fragmanı İzle,Hayat Şarkısı Bu Hafta Neler Olacak 
  
Kerim, tedavi için kliniğe yatan Filiz’in hem masraflarını karşılamakta hem de sağlığını yakından takip etmektedir.Mahir, Hülya’yı bu yeni gelişmeler hakkında bilgilendirir. Hülya, Kerim’in Filiz’le görüştüğünü, üstelik bebek Mehmet’i görmesine izin vereceğini öğrenince deliye döner ve Filiz’den temelli kurtulma kararı alır.Zeynep de bu arada Hülya’dan temelli kurtulma planları yapmaktadır. Cem’e bir daire vermesi karşılığı Hülya’ya tuzak kurmasını ister. 

Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşler Bayram ve Salih seneler evvel aralarında oluşan anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukalrı Melek ve Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar. Ancak çocuklar büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşama kararı alırlar.
 
 Hayat Şarkısı Canlı İzle Kanal D

Seneler bu şekilde ilerlerken iki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz ve zamanı geldiğinde oğlunu da alarak büyüdüğü Güzelköy’e giderek kızları Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar.
Çocukların düğün tarihini planlayan iki kan kardeşin hesaba katmadıkları tek şey çocuklarının farklı hayatları ve sevdaları olduğudur.

-Reklamlar-
Hayat Şarkısı 12.Bölüm Fragmanı Kanal D Hayat Şarkısı 12.Bölüm Fragmanı Kanal D Reviewed by Unknown on 01:21:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam