Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler 10 Nisan 2016

-Reklamlar-





Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler programı bugünkü bölümü canlı yayını ile 10 Nisan 2016 tarihi pazar saat 11.00'de Kanal 7 ekranlarında sizlerle yepyeni bölümü ile  buluşuyor.
Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler her pazar Kanal 7 de.

10 Nisan Pazar
SON PEYGAMBER HZ. MUHAMMED’İN HAYATI
Ömer Döngeloğlu’nun kendine has sunumu ile İslam Tarihi’nden merak edilenlerin konuşulduğu Önden Gidenler’de bu hafta alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed’in hayatı, babasının ve annesinin mübarek soyu anlatılacak.
Güncel olayların ve dini konuların hadisler ve Kuran-ı Kerim rehberliğinde yorumlandığı  Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler’in bu bölümünde, Hz. Muhammed’in doğumundan önce Mekke’nin sosyal hayatı, Hz. Muhammed’in babasının kurban seçilmesi ve ardından yaşananlar konuşulacak.
 Bununla birlikte Ömer Döngeloğlu, Hz. Muhammed’in annesi ve babası; Hz. Amine ve Hz. Abdullah’ın evliliklerinden söz edecek.
Programda ayrıca, ‘’Allah, kutsal kitapları insanlara aracısız gönderebilir miydi? Son peygamber neden Arabistan Yarımadası’na gönderildi? 
Peygambere iman etmeden Müslüman olunur mu? Kureyş, kime denir? Hz. Amine’nin hamileyken gördüğü rüyanın manası neydi? Hz. Muhammed’in Mekke’de yaşayan, anne tarafından akrabaları kimlerdi? ’’gibi merak edilen sorular cevaplanacak.
Ayrıca bu hafta Önden Gidenler’e, Kurra Hafız Faruk Yazar, Kuran-ı Kerim ziyafeti ile konuk olacak.

-Reklamlar-
Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler 10 Nisan 2016 Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler 10 Nisan 2016 Reviewed by Admin on 02:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam