Elif 340. Bölüm 5 Mayıs 2016 Kanal 7

-Reklamlar-



5 mayıs 2016 Elif bugünkü bölümü merakla bekleniyor. Elif son bölümü izle de neler olacak. Elif dizisi yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında sizlerle hafta içi her gün 20.00'de.

Elif dizisi herkesin kendinden bir parça bulduğu Elif’te bu akşam, Asuman, Rabia’nın çiftliği aramasından şüphelenir ve hemen babasına haber verir. Cemal korku içinde Rabia’nın evine koşar ama onları bulamaz.
Rabia’nın tek isteği bunca zamandır annesinden ayrı kalan Elif’i çiftliğe götürüp annesine teslim etmektir. Her şeyi göze alan Rabia, Elif’in elinden tutup çiftliğe götürür. Rabia ve Elif’in çiftlikte olduğunu haber alan Cemal, çiftliğin bahçesinde gizlenir.
 Rabia’yı etkisiz hale getiren Cemal, Elif’i hemen çiftlikten uzaklaştırır. Rabia ayıldıktan sonra tüm bildiklerini çiftliktekilere anlatır. 
Rabia’nın anlattıkları sayesinde Melek’in kızını bulmasına ramak kalmıştır. Bu sırada foyasının ortaya çıkmasından korkan Asuman ise odasından dışarı çıkamaz. İyice köşeye sıkışan Cemal, Elif’i güvendiği birilerine teslim etmek ister.



-Reklamlar-
Elif 340. Bölüm 5 Mayıs 2016 Kanal 7 Elif 340. Bölüm 5 Mayıs 2016 Kanal 7 Reviewed by Admin on 01:54:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam