Feridun Kunak 24 mayıs

-Reklamlar-

Feridun Kunak Bugünkü bölümü izle Serap kunak ile kanal 7 canlı yayını 24 mayıs 25 mayıs feridun kunak show izle

24 Mayıs 2016 feridun kunak bugünkü programı feridun kunak feridun kunak 24 Mayıs 2016 geniş özeti izle feridun kunak 24 Mayıs tekrar izle feridun kunak 25.05.2016 tekrarı izle

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezunu Dr. FerudunKunak, Kanal 7 ‘de yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show’un yapımcısı ve sunucusudur. Ankara’da yaşayan Dr. FerudunKunak, ortopedi ve travmatoloji uzmanıdır.
Birçok hastanede hekimlik görevinde bulunan Dr. Feridun Kunak bir dönem acil hekimliği de yapmıştır. Pek çok alanda aldığı sertifikalarla kendini geliştiren Dr. FerudunKunak, Kanal 7 için hazırladığı programında her gün başka bir konuyu ekranlara taşımaktadır.


Sağlık sorunlarına getirdiği farklı yaklaşımlarla tanınan Dr. Feridun Kunak, evde yapabileceğiniz egzersizler ve evde hazırlanabilecek bitki kürleriyle pek çok tedavi yöntemini de izleyicisine sunuyor. Hafta içi pazartesi – Perşembe arası 9.45’de ekranlara gelen Dr. FaridunKunak Show, sağlık, güzellik ve günlük hayatı kolaylaştırıcı bilgileri izleyicisiyle paylaşmaktadır.

-Reklamlar-
Feridun Kunak 24 mayıs Feridun Kunak 24 mayıs Reviewed by Unknown on 12:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam