Show tv ana haberleri 24 mayıs

-Reklamlar-
Show tv ana haber bülteni bugünkü yayını tekrarını izle özetini kapsamlı bir şekilde haberde gundem blogspot .com adresinden takip edebilirsiniz.

24 Mayıs 2016 show haber bugünkü programı show haber show haber 24 Mayıs 2016 geniş özeti izle show haber 25 Mayıs tekrar izle show haber 25.05.2016 tekrarı izle

Hafta içi her akşam 18.45 de ekranlara gelen Show Haber Jülide Ateş’in moderatörlüğünde izleyicinin karşısına çıkıyor. Show Haber koltuğunu hafta sonları yine 18.45 de Pınar Erbaş devralıyor.
Doğru ve güvenilir haberin merkezi sloganıyla yola çıkan Show Haber, çok geniş bir kadroyla hazırladığı haberlerle Türkiye’nin ve dünyanın nabzını tutuyor. 2015 yılından beri Jülide Ateş’le çalışan Show Haber, daha önce Ali Kırca, Uğur Dündar, Reha Muhtar, Defne samyeli, Fatih Altaylı, Mehmet Ali Birand gibi isimlerin sunuculuğunda ekranlara gelmişti.


2013 yılından beri haber müdürlüğü görevini Erhan Çelik’in üstlendiği Show Haber de sunuculuk görevlerini üstlenen Uğur Dündar, Ali Kırca, Fatih Altaylı, Reha Muhtar, Mehmet Ali Birand gibi isimler sunuculukları sırasında aynı zamanda haber müdürlüğü görevini yürütmüşlerdir.


-Reklamlar-
Show tv ana haberleri 24 mayıs Show tv ana haberleri 24 mayıs Reviewed by Unknown on 12:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam