Hayatta her şey var 24 mayıs

-Reklamlar-

hayatta Her şey var beyaz tv canlı yayını Bugünkü bölümü izle nur viral ile günlük burç yorumları bugünkü burç yorumunuzu okumadan geçmeyin. hayatta herşey var  son bölümü izle, yada Hayatta her şey var 24 mayıs ve 25 mayıs 2016 izle

24 Mayıs 2016 hayatta herşey var bugünkü programı hayatta herşey var hayatta herşey var 24 Mayıs 2016 geniş özeti izle hayatta herşey var 24 Mayıs tekrar izle hayatta herşey var 24.05.2016 tekrarı izle

Beyaz Tv’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı hafta içi her gün 11.00’da izleyici karşısına çıkmaktadır. Sunuculuğunu Nur Viral’in üstlendiği program, Astroloji, Sağlık, Aşk, Güzellik, Psikoloji, Din ve daha birçok konuda uzman konuklarıyla izleyiciyle buluşuyor.


Aktüel programlar arasında yer alan Hayatta Her Şey Var, hayata dair her şeyi program konusu olarak belirlerken, her bölümünde farklı konuları işliyor. Pek çok uzmanın katıldığı program Beyaz Tv ekranlarının en önemli programlarından bir tanesidir. Ahmet Maranki, Nuray Sayarı gibi konukların düzenli olarak katıldığı ve konularında sohbetler yapıldığı bir programdır.
İzleyici katılımları ve yorumları da yapılan program özellikle kadın izleyici kitlesini hedef almaktadır. Pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları sunan Nur Viral’in incelikli sununlarıyla Hayatta Her Şey Var ilgi çekici programlardan bir tanesi olmayı başarıyor.

-Reklamlar-
Hayatta her şey var 24 mayıs Hayatta her şey var 24 mayıs Reviewed by Unknown on 12:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam