Güldüy Güldüy Show 05 Agustos 2016 Show tv 05.08.2016

-Reklamlar-
Güldüy Güldü çocuk Show izle bugünkü bölüm dünkü bölüm full izle reklamsız online izle Sempatikleri ve yetenetekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde that kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk dördüncü bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeye hazır. Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk’un bu haftaki konukları pop müziğin efsane ismi Burak Kut-kızı Aden, pop müziğinin sempatik şarkıcısı İrfan Özata ve Güldür Güldür Show’dan Onur Atilla!
 GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK BİRBİRİNDEN ÖZEL KONUKLARLA SHOW TV’DE

Birbirinden başarılı konukları, kahkaha dolu skeçleriyle Güldüy Güldüy Show Çocuk yine dopdolu bir programla ekranda! Burak Kut ve kızı Aden ilk defa tiyatro sahnesine beraber çıkacak. Baba kız, hem oyunculuk performansı hem de samimi tavırlarıyla herkesi etkiledi. Burak Kut unutulmaz parçası “Benimle Oynama” ve “Tahtalara Vur” şarkılarını söyledi. Güldüy Güldüy Show’un bir diğer konuğu ise Onur Atilla oldu. Onur Atilla Güldür Güldür Show’da canlandırdığı meşhur amca tiplemesiyle yine herkesi kahkahaya boğacak. Pop müziğinin başarılı ve sempatik ismi İrfan Özata ise sahnede sevilen şarkısı “Yanlış Fotoğrafı” söyledi.

İşyerinde bayılan ve hastaneye getirilen Hüseyin’in hastalığını eşi Sinem, ikiz kızları, teyzesi Burcu komşuları İsmail, İbrahim ve Mehtap çözebilecek mi? Hüseyin’i ameliyat etmeye karar veren yakınları hangi sorunlarla karşılaşacak? Hüseyin’in doktoru Hamza yakınlarının yaptığı ameliyata nasıl bi tepki veriyor olacak?

Kız arkadaşını yemeğe götürmek isteyen ve fazla parası olmadığı için Fakir’in Yeri isimli bir mekan seçen Hüseyin’in başına neler gelecek? Mehtap Hüseyin’e mekan sahibinin sadece adının fakir olduğunu, geldikleri restoranın fazla lüks ve pahalı olduğunu söyleyince neler yaşanacak? Hüseyin hesabı yükseltmemek için neler yapacak? Garsonlar İsmail, Mesut ve Fikri; Hüseyin’e neler yaşatacak?

Yeni çocuk sahibi olan Mesut ve Nezaket’i, Mesut’un ailesi Aysel ve İsmail ziyarete gelirse neler yaşanır? Çocuğu yetiştirmek için yarışan Nezaket ve Aysel’den hangisi yarışı kazanacak?

6 adımda yazlıkta tatil yapmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenen çocukların başına neler gelecek? Yeni bir yazlıkta tatil yapmanın kuralları neler olabilir? Onur Atilla’nın konuk olduğu bölümde Onur Atilla, Bilal’e hangi eziyetleri çektirecek?

25 yıllık eşiyle nikahının geçersiz olduğunu öğrenen Bilal yeniden nikah kıyabilecek mi? Bilal’in çocukları İbrahim ve Nezaket anne-babalarının yeniden evlenmesine neden engeller çıkarıyor?

Hepsi bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk’da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 5 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!
-Reklamlar-
Güldüy Güldüy Show 05 Agustos 2016 Show tv 05.08.2016 Güldüy Güldüy Show 05 Agustos 2016 Show tv 05.08.2016 Reviewed by Unknown on 23:22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam