Rüzgarın Kalbi Kutay Batuhan Begimgil Kimdir?

-Reklamlar-

Batuhan Begimgil Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da doğmuş olan genç oyuncu makine mühendisi bir baba ile ev hanımı bir annenin tek çocuğudur. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlarda ortaya çıkmış eğitim hayatı boyunca animasyonlar ve çocuk tiyatrolarında aktif olarak rol almıştır. Üniversite eğitimini İngilizce inşaat mühendisliği okuyarak tamamlayan oyuncu özellikle Med Cezir isimli gençlik dizinde yakaladığı başarı ile adını duyurmayı başarmıştır.

Batuhan Begimgil’in Oynadığı Dizi Ve Filmler

Yakışıklı ve genç oyuncu Batuhan Begimgil, ilk olarak seyirci karşısına Elde Var Hayat isimli dizi ile çıkmıştır. Ancak asıl çıkışını Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü gibi isimlerinde kadrosunda bulunduğu sevilen gençlik dizisi Med Cezir ile yakalamıştır. Genç oyuncu şu günlerde ise Rüzgarın Kalbi dizisi ile seyirci karşısına çıkmaktadır.

Rüzgarın Kalbi Kutay Karakteri Kimdir?

Rüzgarın kalbi dizisinin Kutay karakteri; yakışıklı, zengin ve kendini fazlası ile beğenmiş bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Kutay’ın bu denli kendini beğenmiş ve burnu havada olmasının tek nedeni ise ailesi. Annesi tarafından üzerine titrenen Kutay, ailenin tek çocuğu olması nedeni ile de bugüne kadar istediği her şeye bir çırpıda sahip olmayı başarmış. Bu nedenle kendine olan özgüveni çok yüksek istediği her şeyi elde edebileceğini düşünüyor ve yalnızca kendi duygularına önem veriyor. Kutay, aynı zamanda Zeynep’in platonik aşkı. Kutay da ailesinin etkisi altında kalarak Zeynep’ e evlenme teklif ediyor.
-Reklamlar-
Rüzgarın Kalbi Kutay Batuhan Begimgil Kimdir? Rüzgarın Kalbi Kutay Batuhan Begimgil Kimdir? Reviewed by Unknown on 22:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam